Portfólió / Prezentációs album

Mi ez és mire jó?

A portfólió album vagy prezentációs album alapvetően egy exkluzív kivitelű fotóalbum, aminek legfontosabb célja, hogy könnyen használható módon, igényes külsőben mutassa be munkáidat, ajánlataidat. 

A prémium minőségű portfólió albumokba rendezett referencia munkák, művészeti alkotások vagy termék ajánlók segítenek, hogy kedvező képet alakíts ki a tevékenységedről és növelik az értékesítésed sikerét.

Kinek ajánljuk?

Cégeknek, vállalkozóknak, művészeknek, akiknek fontos, hogy a személyes bemutatók alkalmával is igényes formában prezentálhassák referenciáikat. Ha a portfóliódban fontos szerep jut az esztétikának és értékes dolgokat szeretnél bemutatni, hiszen minenkinek a saját munkája a legértékesebb, prezentációs albumaink megadják az ehhez szükséges minőségi környezetet. 

Akik már használják: Fotósok ❇︎ Képzőművészek ❇︎ Építészek ❇︎ Lakberendezők ❇︎ Gyártók ❇︎ Manufaktúrák ❇︎ Kézművesek ❇︎ Grafikusok ❇︎ Designerek ❇︎ Eskövői szolgáltatók ❇︎ Galériák ❇︎ Aukciós házak ❇︎ Restaurátorok ❇︎ Műgyűjtők

Hogyan használható?

Beragasztós album belsővel használva a portfólió album fix áttekintést ad munkáidról, a képek sorrendjével időrendbe, fontossági sorrendbe vagy tetszőleges tematika szerint rendezheted referenciáidat.

A gyűrűs lefűző szerkezettel készített albumaink tartalma viszont gyorsan és egyszerűen változtatható. Akár alkalomról alkalomra egyéni összeállításokkal készülhetsz, hogy mindig az kerüljön előtérbe, ami abban a pillanatban a legfontosabb. 

Miben más, mint egy egyszerű fotókönyv?

A prémium anyagok használata, a nagy méret, az egyszerű használat és bővíthetőség különbözteti meg a hagyományos fotóalbumoktól. Anyagainkat úgy válogatjuk össze, hogy az album bírja a tartós használatot és szükség esetén a felülete tisztítható legyen. 

Fontos az is, hogy portfólió albumainkat hagyományos, kézi könyvkötészeti technikákkal készítjük, ami lehetőséget ad arra, hogy a gyártás során az egyedi igényeket is figyelembe tudjuk venni. 

Belső kialakítások

beragasztos-400x400

Csavaros – beragasztós portfólió album

A belső karton lapokat vászon rögzítő csíkkal fogatjuk be az albumba, ami egy elegáns, nagyon könnyen lapozható belső kialakítás. A képeket ezekre a kartonokra lehet beragasztani kétoldalas vagy hagyományos ragasztóval.

közvetlen-400x400

Csavaros – közvetlen lefűzésű album

Ennél a kialakításnál a kinyomtatott anyagok közvetlenül a borítót összefogó csavarokkal kerülnek lefűzésre. Közepesen vastag karton használatával nagyobb terjedelmű, 40-50 oldalas referencia anyagok is lefűzhetők.

gyurus-400x400

Portfólió album gyűrűs lefűzővel

A szabványos irodai gyűrűs szerkezettel készült album belsők adják a legnagyobb szabadságot a tartalom alakításában. A lefűzendő anyagot csak lyukasztani kell és a gyűrűs szerkezetbe egy mozdulattal berakható az új kép.

Emblémázás

Fólia nyomás: a logót, szöveget arany, ezüst vagy különböző színű fóliákkal nagy hőfokon sütjük rá a borító felületére. A nyomat enyhén belenyomódik a felületbe, ami plasztikus, elegáns megjelenést ad az emblémának. Minden nyomathoz egyedi fém nyomóformát (klisét) kell készítenünk, ami miatt ez az emblémázási módszer 10 – 20 db-os mennyiségtől gazdaságos.

Gravírozott címke: elsősorban az egyedi, kis szériás termékeknél használjuk. A borítólapra ablakot vágunk, amibe ezüst vagy arany színű gravírozott címke anyagot ragasztunk. Előnye, hogy nincs szükség klisére, így a szöveg vagy grafika akár darabonként változhat. A borítóba vágott ablak hangsúlyos, stílusos eleme a portfólió albumnak.

Lézer gravírozás: a bambusz és fa lappal készített prezentációs album borítóinkat lézergravírozással tesszük egyedivé. A logót, szöveget beleégetjük a fába, majd festéssel tesszük egyneművé és kontrasztossá az eblémát. Nagyon szép, változatos és tartós nyomatokat készítünk ezzel a technikával.

Galéria