Kerékpártároló

Akár egyedi grafikai üzenettel is ellátható kerékpártároló állomások, melyek egyenként 6 db kerékpár tárolására alkalmasak. A rendszer egymáshoz sorolható.

A galvanizált acél (18 mm átmérőjű cső) szerkezetű kerékpár tároló állomás hasznos kiegészítője lehet üzletének, hiszen reklámüzenetével ellátva megállítótáblaként is funkcionálhat, felhívja vásárlói és a járókelők figyelmét üzletére, vagy szolgáltatásaira, de önkormányzatok vagy közintézmények is előszeretettel alkalmazzák.

A kerékpártárolókat egy oldalról lehet megtölteni, egyenként maximum 6 db kerékpár tárolására alkalmasak, de a rendszer az előfúrt oldalsó profiloknak köszönhetően fixen is egymáshoz rögzíthetőek vagyis sorolhatóak. A tárolók úgy lettek kialakítva, hogy számos bicikli méretéhez illeszkedjenek. A kerék behelyezésére 45 mm széles nyílás áll rendelkezésre.

Az állványok a talajra rögzítéshez és egymáshoz soroláshoz is elő vannak fúrva, de a megfelelő kötőelemekről (tiplikről) a talaj típusától függően Önnek kell gondoskodnia, ha mindenképpen rögzíteni szeretné a talajhoz a kerékpártárolót. A talajhoz rögzítéshez 10 mm átmérőjű furatokkal rendelkezik, melyhez 120 mm hosszú csavarokat biztosítunk.

A kerékpártárolók három féle kivitelben rendelhetőek

  • Standard kivitel a 6 kerékpár tárolására alkalmas, reklámüzenet nélküli állványt jelent.
  • Fejléces kerékpártároló plakátkerettel, melyben a nyomat egyszerű plakátpapírra nyomtatható és a plexi előlap mögé helyezhető (a plexi előlap alaptartozék). A keretbe egymás mellé akár 5 db A4 papír is helyezhető.
  • Fejléces kerékpártároló dekorálható fejléccel, öntapadó fóliával lehet dekorálni, így hosszabb távú reklámüzenet kihelyezésére, pl. céglogóval ellátva ajánljuk.

A reklámüzenetet tartó logó panelek rögzítéséhez alkatrészeket, csavarokat a csomagban találja.

Szállítás
Az állványok mérete és súlya miatt azokat nem tudjuk országos gyűjtőfuvar (PannonXP) keretén belül kiszállítani, mivel a futárszolgálat nem tudja kezelni ezeket a nagyméretű csomagokat, így személyes átvételt javaslunk. Budapesten és vonzáskörzetében közvetlen (door to door) szállítással tudjuk kiszállítani a termékeket, melynek egyedi költségéről kérdezze értékesítőinket.

 

Típus Grafikai méret Helyigény összeállítva
(szé × ma × mé)
Szállítási méret Súly
Nettó Bruttó
Standard 105 × 42 × 55 cm 111 × 68 × 18 cm 17,8 Kg 19,8 Kg
Plakátkerettel 1055 × 297 mm 111 × 142 × 65 cm 147 × 80 × 20 cm 33,9 Kg 38,7 Kg
Dekor fejléccel 1109 × 354 mm 34,8 Kg 37,4 Kg