Bővíthető LED pult

Belső világítással rendelkező, bélelt hordtáskában hordozható mobil pult, mely egymás mellé sorolható, valamint mindkét oldalon dekorálható.

Szélesség:
100 cm
Magasság:
103 cm

 

A belső világítású pultokkal olyan színvonalas megjelenést biztosíthat cégének vagy márkájának, amellyel kitűnhet versenytársai közül. Nem csak éjszakai promóciókhoz alkalmazható, hiszen az erős LED világítás akár nappali környezetben is erősen megvilágítja a nyomatokat.

A pult mindkét oldalára átvilágítható textil dekoráció helyezhető, így az körbejárható és térben is jól elhelyezhető. Több pult egymás mellé sorolható: a profilokba épített mágnesekkel a pultok egymás mellé helyezve összetapadnak, így akár nagyobb pultfelület is kialakítható.

A bővíthető LED pult legnagyobb előnye a mobilitásában rejlik: kevés alkatrészből áll, az összeállításhoz nem szükséges szerszám vagy különösebb szakértelem. A kisméretű bélelt hordtáska személyautóban is kényelmesen elfér, könnyen szállítható. Az összeállításhoz tekintse meg videónkat vagy a lap alján található összeállítási segédletet!

A nyomat alapanyaga egy sűrű szövésű textil anyag, amit extra színterheléssel nyomtatunk, így átvilágítás során élénkebbek lesznek a színek. A textilnyomat szélére varrt szilikongumi csíkot a szerkezet alumínium profiljába tudja belenyomni, így az szépen kifeszíthető a nélkül, hogy a nyomatba beletakarna a szerkezet. A nyomat tekercselve szállítható, nem hajtogatható, nem vasalható vagy mosható!

Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a Bővíthető LED pult méreteit minden fontos adattal együtt.

Szélesség Mélység Pultlap
magassága
Pultlap
mérete
Nyomat Teljesítmény Teherbírás
100 cm 40 cm ~ 103 cm ~ 100 × 40 cm Speciális textil, szilikon kéderrel ellátva ~ 60W ~ 8 Kg

 

Szállítási információ
Csomagméretek Súly 1 db csomag / 1 db hordtáska
107 × 32 × 16 cm ~ 11 Kg
A nyomat külön tekercsben szállítható.