Névjegykártya készítés

Névjegyével nem csak elérhetőségét adja át leendő ügyfeleinek, hanem egyben egy képet is kialakít cégéről. Ön is tudja, hogy mennyire fontos a névjegykártya által keltett első benyomás. Társaságunk egyik főtevékenysége a professzionális és magas színvonalú névjegykártya készítés. A névjegykártya készítés során lehetőség van saját névjegy design leadására, régi névjegykártya tervének módosítására vagy átalakítására. Tekintse meg eladásra szánt termékeinket, válassza ki az Ön számára leginkább tetszőt, amit igényeinek megfelelően alakítunk. Az oldalunkon található névjegykártya tervek természetesen csak irányadóak, mert nem sablonmintákból dolgozunk, hanem minden esetben egyedi elképzelések alapján. Ha Ön is egyedi, kiemelkedő minőségű névjegykártyát szeretne készíttetni, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár!

Bélyegző készítés

Hivatalos dokumentumok, számlák, szerződések aláírása mellett szükség van egy céges bélyegzőre is. A bélyegző a cég ügyvitelében és a mindennapi adminisztrációban is elengedhetetlen eszköz. Egy bélyegzőnek önmagában nincs kötelező adattartalma.
A tartalmát mindig a felhasználás célja határozza meg. Egy bélyegzőt számtalan célból lehet használni, de elsődlegesen a napi munka megkönnyítésére szolgál. Természetesen egy bélyegzőt hobbi célra is lehet használni, különböző dekorációk készítése során. A bélyegző felhasználásának csak a csillagos ég szabhat határt.  Bármi is legyen a felhasználási területe a bélyegző készítés során garantáltan figyelembe vesszük. Napjainkban a bélyegző készítés során már nem csak karaktereket lehet a bélyegző lenyomatán megjeleníteni, hanem céglogót, vagy részletes grafikai elemeket is.
Mindez már a korszerű gépekkel és bélyegző házakkal gyerekjáték. A lézer-gravírozott eljárással készült pecsétek nem csak pontos nyomatminőségre, de a tökéletes grafika reprodukálására is alkalmasak, akár több színben is.

Nyomdai szolgáltatások

A nyomdai szolgáltatások közé tartozik a meghívók, szórólapok, borítékok, levélpapírok egyéb más arculati kiegészítők előállítása. A nyomdai feladatokat minden esetben a budapesti nyomdánkban látjuk el. A saját tulajdonú budapesti nyomdáknak köszönhetően az arculattervezés során felmerülő nyomtatási feladatokat rövid időn belül tudjuk ellátni. Ezenfelül az esetleges javításokat akár már a helyszínen is biztosítani tudjuk. Ha Önnek esetleg több darab számra van szüksége, akkor azt is gyorsan megtudjuk oldani. A nyomdánk korszerű és minőségi nyomdagépekkel van felszerelve, amelyeket rendszeresen karbantartunk. Az általános nyomdai feladatok mellett gyors nyomdai tevékenységet is végzünk. A gyors nyomdai szolgáltatás során vállaljuk a kisebb retusálási munkákat, szövegszerkesztéseket, nyomtatást, fénymásolást, spirálozást, szkennelést és laminálást az ár listánkon szereplő árak és méretek alapján.

Ha Ön egy olyan céget keress, aki magas színvonalon a megrendelői igényeknek megfelelően látja el a nyomdai feladatokat, akkor lépjen velünk kapcsolatba! Budapesti nyomdánk könnyen megközelíthető, ezért nem csak telefonon vagy e-mailen veheti fel velünk a kapcsolatot, hanem akár személyesen is.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a névjegykártya készítéssel kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a nyomdai szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Névjegykártya minták

névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy
névjegy