Női Fényképes pólók 


Viseld kedvenc figuráidat vagy lepd meg szeretteidet egy emlékezetes ajándékkal!

Az általad kiválasztott képpel és felirattal ellátott felsők garantáltan sikert aratnak. Képzeld csak el barátnőd önfeledt kacagását, amikor a lánybúcsún átadod neki a „Game over” feliratú pólót. De édesanyád arcára is biztosan mosolyt csalsz, ha május első vasárnapján egy „szupermami” logóval ellátott felsővel leped meg.

A pasik se feledkezzenek meg a fontos eseményekről! Legyen szó évfordulóról vagy éppen születésnapról: párjuk heves szívveréssel és csókok áradatával hálálná meg a csak neki tervezett, közös fényképpel ellátott pólót.

Férfi fényképes póló


Fanatikus vagy? Függő? Megszállott? Fejezd ki rajongásod egyedi ruhadarabokkal!

Ha odáig vagy a vicc blogokért, kívülről fújod a mémeket, bolondulsz egy zenekarért, sorozatért vagy élsz-halsz a zombis filmekért, tükrözd ezt pólódon is! Ügyesen rajzolsz? Viseld grafikáidat nap mint nap! Emellett az általad kiválasztott figurával, szöveggel ellátott póló ajándékként is szuper választás lehet. Gondolj csak bele! Az „egyenfelső” haverod legénybúcsújának emlékeit hordozhatja évekig. „Last night of freedom.” 🙂 Sőt, a nagypapa is boldog lenne, ha névnapján a csomagolópapír mögött az unokája fényképével ellátott póló rejtőzne.

Az egyedi póló tehát az egyéniség modern önkifejezési formája korosztálytól függetlenül, nem mellesleg pénztárcabarát áron.

Gyerek fényképes póló

Még egy unalmas bigyó a játékboltból? Inkább ajándékozz valami mást!

Közeleg a csöppség szülinapja/névnapja? A sokadik kisautó vagy baba helyett most mással lepnéd meg? A mai gyerekek egyénisége már egészen kiskorban kialakul. Határozott véleményük van a világról és saját stílust követnek már az óvodában is. Tervezz hát neki egy a nevével, kedvenc mesehősével vagy imádott kisállatával ellátott pólót! Az örömujjongás kétségtelenül nem marad el akár kisfiúról, akár kislányról van szó. Egyedi gyerek uniszex pólóink 100% pamut anyagból készülnek.

 

Egyedi céges ruházat

Tedd egységesebbé vállalatod kinézetét! Készíttess dolgozóidnak egyen pólót!

A pólónyomás lehetőséget kínál minden kis- és nagy cégnek arra, hogy:

  • munkaruhát biztosítson,
  • reklámozza üzletét,
  • elősegítse dolgozói összetartozását.

Pólóink enyhén fényes, sima felületű, 100 % pamut anyagból készülnek. Kényelmes és nem túl vastag viselet, így mindennapi használatra is alkalmas. Speciális nyomási technológiánknak köszönhetően pedig a nyomtatott grafika több mosás után is élénk és tartós marad. Sőt, a ruhadarabok mosógépben is moshatóak, ez sem tesz kárt a nyomatban.

Sportmezek

Cégünk vállalja sportmezek nyomását, számozását! A végeredmény pedig garantáltan tartós!

Legyen szó futsalról, kézilabdáról, röplabdáról, fociról, birkózásról, jégkorongról stb. az egyedi feliratokkal ellátott mezek méginkább összekovácsolják a csapatot. Tégy próbát!