Promóciós strandzászló

Csepp és uszony formában is rendelhető, kisméretű, promóciós jellegű strandzászlók.

 

Magasság:
180, 205 cm

Ezeket a kisméretű strandzászlókat olyan helyszínekre ajánljuk, ahol kis hely áll rendelkezésre, mégis különleges formájú reklámeszköz használata szükséges.

A promóciós strandzászló szerkezet két részből álló üvegszálas tartórúdból áll, amelyek az illesztésénél a peremes kiképzés miatt nem csúsznak össze. A zászlótalp egy feketére porfestett 3 mm vastag acéltalp. Az talpra csavarozható forgó egység (rotátor) gondoskodik a zászló forgásáról, így mindig szélirányba áll, vagy ha esetleg a járókelők elsétálnak mellettük, akkor nem tudják azt felborítani.

A bélelt hordtáskában a zászlórúd és a talp is szállítható, mely minden zászlóhoz alaptartozék. A zászló anyaga kültéren is használható 110g hurkolt poliészter textilanyag, mely egy oldalon nyomtatható, a hátoldalon tükörben ~ 90% színtelítettséggel jelenik meg a grafika. A zászlóanyag mosható kézzel, szintetikus mosószerekkel max. 40°C fokon. Bár a promóciós strandzászló szerkezet és nyomat víz és UV álló, méretéből és kis súlyából adódóan elsősorban beltéri alkalmazásra ajánljuk, vagy alkalmani kültéri kihelyezésre.

Forma Grafikai méret Magasság Talp mérete Szállítási méret Súly
Csepp 55 × 150 cm ~ 180 cm 30 × 21 cm 120 × 30 × 2 cm ~ 3 Kg
Uszony 45 × 165 cm ~ 205 cm