Strandzászló – Easy

Komplett, közepes méretű reklámzászló hordtáskában, kereszttalppal és vízzel tölthető extra súllyal!

Magasság:
215, 225 cm

Az Easy strandzászlót ügyfeleink visszajelzése alapján szabtuk a magyar piac igényeire. A könnyű rúdszerkezetből felépülő zászló egyféle méretben érhető el, melyre csepp vagy uszony formájú zászló nyomatot is rendelhet. A zászló rúdja 3 tagból áll, melyeket egymásba illesztve éri el a teljes magasságot. Az összehajtható kereszttalp kis helyet foglal szállításkor, a zászló stabilitásáról pedig a vízzel tölthető nehezék – 50 cm átmérőjű ballaszt talp gondoskodik, melynek térfogata körülbelül 12 liter, így teli töltve akár +12kg lesúlyozást jelent a strandzászló kereszttalpára. A talp színe fekete, és körülbelül 80 cm átmérőjű kihajtva. A bélelt, többzsebes, hosszában cipzáras hordtáskában a zászlórúd, a kereszttalp, a nyomat, és a vízzel tölthető ballaszt is kényelmesen elfér.

A zászló nyomatokat 110g hurkolt poliészterből készítjük, ahogy a legtöbb kültéri zászlónkat is. Az zászlóanyagot szublimációs eljárással nyomtatjuk, így hosszú távon számíthat rá: moshatja, hajtogathatja, vasalhatja az anyagot. Az UV sugárzásnak alapvetően ellenáll a nyomat, de színtartóssága attól függ, hogy milyen gyakran használja a zászlót. A folyamatosan kültéren használt zászlók gyorsabban elhasználódnak, mint az alkalmilag kihelyezett strandzászlók. A strandzászlókat biztonságosan 50 km / h szélterhelésig ajánljuk használni, a szélsőséges időjárási körülmények megrongálhatják a zászló anyagot, ilyenkor azt be kell szedni. A zászlónyomat egy oldalon van nyomtatva, felülete matt, hátoldalán a grafika tükörben látszik ~ 90% színtelítettséggel. A nyomatot a strandzászló rúdon lévő, állítható magasságú rögzítő gyűrűhöz kell kötözni, így lesz mindig egyenletesen feszes a nyomat.

Strandzászlók méretei
Forma Tagok
száma
Grafikai
méret
Magasság Szállítási
méret
Nettó súly
Csepp 3 70 × 180 cm 215 cm 123 × 23 × 3 cm 1,2 Kg
Uszony 65 × 195 cm 225 cm

A zászló tartósságát növelő nyomdai hőkezelés miatt a fenti grafikai méretekhez képest a zászlóanyag ~ 2% mértékben zsugorodhat, így a fenti méretadatokhoz képest minimális eltérés előfordulhat. Ez gyártási sajátosság, minden hőkezelt zászlóanyag esetében. A nem hőkezelt anyagok kevésbé tartósak kültéren!