Roll Up

A roll-up egy olyan hátfal, amely a tokjából rolószerűen húzható ki. A grafikát egy támasztó rúd segítségével lehet kifeszíteni, használat után pedig egy rugós szerkezet húzza vissza a tokba, amely megvédi a különböző sérülésektől.

Bélyegző készítés

Akár saját logóval (aláírással) ellátott exkluzív bélyegzők készítése.
Itt tudja megtekinteni a termékkínálatunkat.

Fotókidolgozás

Igazolványkép készítés
Digitális Fotók kidolgozása
Régi fotók helyreállítása
Retusálás

Palacknyomtatás

Többféle felületre és tárgyra: fára, fémre, műanyagra, üvegre, csempére, textilre, irodatechnikai eszközökre, telefontartozékokra, szóróajándékokra, exkluzív csomagolásokra, de akár hőérzékeny anyagokra is. Uv nyomtatónk kiválóan kezeli a merev vagy rugalmas, tekercses és táblás felületeket egyaránt.

Játék, Ajándék
Gravírozás, lézervágás

Cégünk lézergravírozással, tamponnyomással és reklámtárgyak forgalmazásával is foglalkozik. Megbízható beszállítói háttér termékválasztékával állunk az Ön elképzelései és kihívásai elé. Termékeinket (tollak, füzetek, mappák, egyéb kiegészítők) akár rövid határidővel, cégének arculati elemeivel ellátott emblémával elkészítve tudjuk szállítani.

Kültéri reklámtáblák, molinók

A reklámhordozó felületek között a molinó egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy könnyen fel- és leszerelhető, valamint szállítása is könnyebb az óriás tábláknál. Textil szerkezetű (sima) PVC anyagokra digitális nyomtatással készül.
A nagy méretű nyomtatott reklámok alapanyaga a perforált épületháló. Kültéren és beltéren is tartós, nagy teherbírású és nem utolsó sorban költséghatékony nyomathordozó.