Grafikai tervezés

Egyre többen ismerik fel az online marketing adta számtalan lehetőségeket. Napjainkban már kevés befektetéssel is megismertethetjük leendő ügyfeleinkkel a szolgáltatásainkat, vagy a termékeinket. Az online megjelenés során az első és legfontosabb lépés egy honlap készítése. Az emberek az első benyomásukat egy cégről, vagy vállaltról a weboldalán keresztül fogják kapni. Ezért kiemelten fontos, hogy a weboldal minél több hasznos információt tartalmazzon, illetve grafikájában és stílusában is visszaköszönjön az adott cég arculata. Ebben nyújt nagy segítséget a webdesign szolgáltatásunk. A weboldal már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is. A legtöbben már az interneten keresnek új szolgáltatást, terméket és információt. Ahhoz, hogy sikeres legyen a világhalón, szakértelem és tudatos online stratégiát kell alkalmazni.

Célunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű, egyben megfizethető szolgáltatást nyújtunk a honalap készítés, és webdesign területein.

Van már az Ön cégének logója vagy arculata?

Az emberek vizuális érzékelése egyedülálló. Egy kép sokkal jobban felhívja a figyelmüket, mint egy egyszerű szöveg, és könnyedebben képesek felidézni azt. Ezért nem kétséges, hogy egy professzionális megtervezett és kivitelezett arculat, és logó meghatározó szerepet fognak betölteni az első benyomás során. A grafikai tervezés előtt egyeztetjük az előttünk álló teendőket, begyűjtjük az információkat. Az arculat és logó tervezés során körvonalazzuk a forma és színvilágot, betűtípusokat, és minden olyan elemet, ami vizuálisan kapcsolható lesz a céghez. Megtervezzük a felépítéshez szükséges külső kommunikációs anyagait is. (névjegykártya, levélpapír, boríték, mappa, katalógus, plakát). Célunk az, hogy a grafikai tervezésen keresztül egy ideális és azonosítható képet hozzunk létre, hogy partnerei számára az Ön cége egyedivé és jól felismerhetővé váljon. Mindez elősegíti a potenciális vevők és partnerek figyelmét, hogy pozitívan forduljanak termékei és szolgáltatásai felé.

Logó tervezés és logó készítés

Tapasztalataink szerint a megrendelőink arra vágynak a legfőképpen, hogy kitűnjenek a versenytársaik közül. A logó készítés során lényeges szempont, hogy felismerhető legyen, illetve tökéletes visszatükrözze a vállalkozás tevékenységét. Ezért a készítést egy alapos és jól átgondolt logó tervezés előzi meg.

Képviseltesse egyedi és kreatív módon a vállalkozását!

A logó tervezés során figyelembe vesszük a vállalkozás tevékenységét, illetve az egyedi jellemvonásait.  A logó készítés egyszerű feladatnak tűnhet, de mindenképpen érdemes szakemberekre bízni. A logó nem csak a vállalkozás védjegye, de a szolgáltatások mellett, illetve a termékeken elhelyezve képviseli is azt. A logónak minél egyszerűbbnek, de kifejezőbbnek kell lennie. A logó tervezés és logó készítés során a szakembereink segítenek Önnek elképzelései megvalósításában. Az általálunk készített logókat nem csak névjegykártyákon, de munkaruházaton, plakáton, vagy akár gépjárműveken is fel lehet használni.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a webdesign szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden kérdését!