Grafikai tervezés

Egyre többen ismerik fel az online marketing adta számtalan lehetőségeket. Napjainkban már kevés befektetéssel is megismertethetjük leendő ügyfeleinkkel szolgáltatásainkat vagy termékeinket. Az online megjelenés során az első és legfontosabb lépés egy honlap készítése. Az emberek az első benyomásukat egy cégről, vagy vállaltról a weboldalán keresztül fogják kapni. Ezért kiemelten fontos, hogy a weboldal minél több hasznos információt tartalmazzon, illetve grafikájában és stílusában is visszaköszönjön az adott cég arculata. Ebben nyújt nagy segítséget a webdesign szolgáltatásunk. A weboldal már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is. A legtöbben már az interneten keresnek új szolgáltatást, terméket és információt. Ahhoz, hogy sikeres legyen a világhálón, szakértelmet és tudatos online stratégiát kell alkalmazni.

Célunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű, egyben megfizethető szolgáltatást nyújtunk a honlap készítés, és webdesign területein.

Van már az Ön cégének logója vagy arculata?

Az emberek vizuális érzékelése egyedülálló. Egy kép sokkal jobban felhívja a figyelmüket, mint egy egyszerű szöveg, és könnyedebben képesek felidézni azt. Ezért nem kétséges, hogy egy professzionális megtervezett és kivitelezett arculat, és logó meghatározó szerepet fognak betölteni az első benyomás során. A grafikai tervezés előtt egyeztetjük az előttünk álló teendőket, begyűjtjük az információkat. Az arculat és logó tervezés során körvonalazzuk a forma és színvilágot, betűtípusokat, és minden olyan elemet, ami vizuálisan kapcsolható lesz a céghez. Megtervezzük a felépítéshez szükséges külső kommunikációs anyagait is. (névjegykártya, levélpapír, boríték, mappa, katalógus, plakát). Célunk az, hogy a grafikai tervezésen keresztül egy ideális és azonosítható képet hozzunk létre, hogy partnerei számára az Ön cége egyedivé és jól felismerhetővé váljon. Mindez elősegíti a potenciális vevők és partnerek figyelmét, hogy pozitívan forduljanak termékei és szolgáltatásai felé.

Logó tervezés és logó készítés

Tapasztalataink szerint a megrendelőink arra vágynak a legfőképpen, hogy kitűnjenek a versenytársaik közül. A logó készítés során lényeges szempont, hogy felismerhető legyen, illetve tökéletesen visszatükrözze a vállalkozás tevékenységét. Ezért a készítést egy alapos és jól átgondolt logó tervezés előzi meg.

Képviseltesse egyedi és kreatív módon a vállalkozását!

A logó tervezés során figyelembe vesszük a vállalkozás tevékenységét, illetve az egyedi jellemvonásait.  A logó készítés egyszerű feladatnak tűnhet, de mindenképpen érdemes szakemberekre bízni. A logó nem csak a vállalkozás védjegye, de a szolgáltatások mellett, illetve a termékeken elhelyezve képviseli is azt. A logónak minél egyszerűbbnek, de kifejezőbbnek kell lennie. A logó tervezés és logó készítés során a szakembereink segítenek Önnek elképzelései megvalósításában. Az általunk készített logókat nem csak névjegykártyákon, de munkaruházaton, plakáton, vagy akár gépjárműveken is fel lehet használni.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a webdesign szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden kérdését!